Diverse billeder

Disse 15 billeder blev malet med dækfarve, da jeg som 11 til 13 årig gik på Nørre Gymnasium i mellemskolen. I formning havde jeg en inspirerende lektor fru Steen (hun underviste også i fransk). Undervisningen i billedkunst var meget levende og engageret, og hun gav mig lyst til at male også i min fritid. I gymnasiet på Rødovre Statsskole illustrerede jeg skolebladet. Og på seminariet valgte jeg billedkunst som mit ene liniefag. Så kunst har altid haft min store interesse.

Da jeg var 24 år illustrerede jeg en læsebog for 3. klassetrin. B.B. Møller. Da man fejrede 150 året for H.C. Andersens fødsel malede jeg tre billeder fra eventyrene: Tommelise, Nattergalen og Grantræet.

7 værker fra glaskurser i mit atelier.

Sibylle pastel inspireret af Michelangelo.

Disse akrylmalerier blev udstillet i Galleriet i Midten på Herlev bibliotek i september 2009.

Det drejer sig om motiver fra Bornholm. Opstillinger - Aurora sommerfugle og Blåfugle samt abstrakte malerier og Tro Håb og Kærlighed.

Musik

Startsiden : Mozarts klaverkoncert nr. 4 - 2. sats andante.

Tryk F 11 for fuld skærm på computeren.

Før i tiden måtte man købe lakplader eller LP plader eller håbe på, at ens favoritmusik blev spillet i radioen, så man kunne optage den på spolebånd eller kassettebånd. I dag har vi utallige muligheder for at lytte til den musik, vi foretrækker.

www.youtube.com/music holder jeg af at lytte til klassisk musik fremført af kompetente kunstnere.

F. eks. Mozart, Bach, Chopin og Albinoni.

Chopin fantasi improntu nr. 66 Arthur Rubinstein

Chopin nocturne nr. 2 Rubinstein

Chopin vals nr. 64 Rubinstein

Chopin vals op. 69 nr. 2 Askenazy

Mozart sonate nr. 10 2. sats andante cantabile Horowitz

Tomaso Albinoni koncert op. 9/2 in d minor

Bach den engelske concert I d minor Glenn Gould

Men der findes alle former for musik på www.youtube.com jazz, pop, bossanova, opera, viser o.s.v. Også kunst og underholdning og meget andet kan man finde på dette websted.