Korncirkler

I januar 2010 havde dr. 2 nogle temaudsendelser om ufoer. Da universet er ufattelig stort, er der givet mulighed for liv på andre planeter, som har nået et højere udviklingstrin end vi.

Siden 1600 tallet er der på marker med korn eller grøntsager adskillige steder i verden blevet skabt korncirkler. Mange af dem har en diameter på ml 70 og 100 m.

Nogle mener, at de viser symboler fra længst forsvundne kulturer. Der er mange teorier om, hvordan de er skabt. Men dekorative og særprægede er de.

Jeg har fundet nogle fotos i Nyt aspekt fra 2001, som jeg har fotokopieret i sort og hvidt og som decoupager anbragt på lærreder malet med oliefarve i de varme farver.

Ny spændende bog om korncirkler
Eva Marie Brekkestø: Korncirkler naturlige mysterier.

EMB tager emnet om korncirkler seriøst. Citat: De som siger, at alle korncirkler er lavet af mennesker, afslører kun en ting. De ved for lidt om fænomenet. At udforske korncirkler er ikke kun en rejse til nye landskaber, det er også en rejse ind i dig selv og ud i universet.

www.kornsirkler.org
Også på www.youtube.com er der mange videoer om dette emne.

I bogen oplyses at mange korncirkler indeholder perfekt viden om matematik, geometri, musik og kendte symboler samt viden om flora og fauna på jorden.

I 2002 fandt man Nautilus figuren i en korncirkel. Den gyldne spiral- naturens byggesten ses i bl.a. sneglehuse, solsikker, grankogler og ananas.

Den gyldne spiral
er skabt af fibonaccitallene. Disse tal blev opdaget af den italienske matematiker Leonardo Fibonacci 1170-1250. Hans talrække drejer sig om addition. 1-1-2-3-5-8-13-21-34-55-89-144 osv. Disse tal er også grundlaget for det gyldne snit, som er blevet brugt i malerkunsten i århundreder. Bl.a. af Albrecht Durer og Turner.

Det gyldne snit
Vil man skabe harmoni i et billede er det bedst ikke at anbringe horisontlinjen midt i billedet men placere den lidt op eller ned, så den ligger i det gyldne snit

www.fibonaccinumbers.com

Horisontlinier
Her er 4 eksempler på anbringelse af horisont linjen. I de to første eksempler er horisont linjen harmonisk anbragt. (det gyldne snit)

I de to sidste eksempler er horisont linjen uharmonisk anbragt.
To harmoniske fotoeksempler. To uharmoniske fotoeksempler

Sandbilleder
Når man sætter lyd til sand eller salt anbragt på en metalplade, danner der sig lydbilleder. Det kaldes kymatik.

Her er to eksempler på sandbilleder dannet ved hjælp af lyd.

Lærred, akryl og sand.

Hvis man er interesseret i at se, hvordan sandbilleder skabes af lyd kan man finde videoer på www.youtube.com om dette emne.
Søg f.eks Chladni Plates
Frequencies sound+vibration=Secret Geometry
The fingerprint of God
Fibonacci
osv.