Spirituelle billeder

Jeg har i mange år interesseret mig for meningen med livet. Spirituelle forfattere især Deepak Chopra – Shakti Gawain – Louise Hay og Barbara Berger har givet mig en masse Inspiration til, hvordan man får mere ud af livet på jorden.

Følgende bøger har også beriget mit liv.

De Fem Tibetanere af Peter Kelder, Forlaget Sphinx
”Jeg elsker dette program. Det kan gøre en fantastisk forskel på dit helbred, og den måde du lever dit liv på” - John Grey

The secret (Hemmeligheden) af Rhonda Byrne, Borgens forlag.
Den gamle hemmelighed har været kendt og anvendt af nogle af verdens største personligheder som Platon – Galilei – Edison – Einstein og andre tænkere, opfindere og videnskabsmænd.
Nu er hemmeligheden tilgængelig for alle.

Depak Chopra har skabt 2 DVD´er, der giver svar på spirituelle spørgsmål.
1. How to know God.
2. Seven spirituel laws of success.

Danefæ

Ordet danefæ er oldnordisk. Det betyder: jordfund af herreløst gods. Ting fundet i jorden, som har kulturhistorisk værdi, tilhører staten og skal afleveres til Nationalmuseet. Fortidsfund af guld og sølv er altid danefæ. Genstande af mindre værdifuldt forarbejdet materiale kan også være danefæ. F. eks. ting af flint, bronze, jern, rav eller keramik.

Guldhornene blev fremstillet i ca. år 400 e. Kr. Det lange drikkehorn blev fundet i 1639 i Møgeltønder i Sønderjylland. Ca. 100 år senere blev det korte horn fundet kun få meter fra det første. Begge blev stjålet i 1802 og omsmeltet.

I 2012 fandt amatørarkæologer i Odense en del bronze figurer af heste og fugle, samt smykker af bronze. Alle genstande også et stort antal sølvmønter er fundet på en mark, der i vikingetiden år 800 - 1050 var en boplads.